Vím, že spousta z vás má s kváskem zkušenosti a různé příběhy. Ani já nejsem nováček v pečení chleba, ale myslím si, že se pořád je čemu přiučit. Dnes jsem se s kamarádku vydaly na kurz, do jedné malé vesničky za moc fajn ženskou Verunkou, která nás pozvala do své kuchyně a pohostila výborným pšenično-žitným chlebem, bochánkem, který byl také pečený z kvásku. Pekly jsme žitné kostky a chleba. Luxusní, mňamózní, báječný... Dozvěděly jsme se spoustu nových věcí, dostaly jsme plno receptů a odvezly jsme si i Tibetskou houbu. Já blbec jsem jí cestou domů ztratila. Tak budu muset někde vyžebrat novou.
Ještě teď cítím tu vůni. Děkuju Verunko, byla to krásná neděle.
Vám, kteří také pečete přeji krásné pečení a ať se dílo daří
vaše Hliněnka
Mňam to bych ochutnala všechno, takové dobroty.....hmmmmmmmmm
OdpovědětVymazatMarcelko, byl by recept, fotky vypadají úžasně. Ilona
OdpovědětVymazat