neděle 12. února 2017

Kurz pečení z kvasu

Vím, že spousta z vás má s kváskem zkušenosti a různé příběhy. Ani já nejsem nováček v pečení chleba, ale myslím si, že se pořád je čemu přiučit. Dnes jsem se s kamarádku vydaly na kurz, do jedné malé vesničky za moc fajn ženskou Verunkou, která nás pozvala do své kuchyně a pohostila výborným pšenično-žitným chlebem, bochánkem, který byl také pečený z kvásku. Pekly jsme žitné kostky a chleba. Luxusní, mňamózní, báječný... Dozvěděly jsme se spoustu nových věcí, dostaly jsme plno receptů a odvezly jsme si i Tibetskou houbu. Já blbec jsem jí cestou domů ztratila. Tak budu muset někde vyžebrat novou.





















Ještě teď cítím tu vůni. Děkuju Verunko, byla to krásná neděle.

Vám, kteří také pečete přeji krásné pečení a ať se dílo daří 
vaše Hliněnka

2 komentáře:

  1. Mňam to bych ochutnala všechno, takové dobroty.....hmmmmmmmmm

    OdpovědětVymazat
  2. Marcelko, byl by recept, fotky vypadají úžasně. Ilona

    OdpovědětVymazat