keramická dílna HLINĚNKA

Keramická dílna Hliněnka

maca.mackova@seznam.cz

http://keramikahlinenka.cz/

neděle 11. prosince 2016

Svátečně

Po malém odmlčení jsem tu zpět s pár obrázky od nás. 
Asi všichni máme teď předvánoční maraton. Práce, děti, domácnost, pečení, sehnat nějaké ty dárečky pro své milé, nazdobit si ty naše příbytky. 
Zdobení našeho domečku mi trvá skoro celý víkend. V pátek sneseme krabice a pytle s ozdobami z půdy, samozřejmě jako každý rok neodolám a něco dalšího přikoupím. V sobotu začnu, ... nejdřív to vypadá jako když dělám jen bordel, všude rozkrámováno a našlapáno. Večer už to má fazónu a v neděli už jen setřu podlahy, prázdné krabice našoupeme zpět na půdu a rozsvítíme všechna světélka, zapálíme první svíčku na adventním svícnu a kocháme se tou atmosférou.  
Letošní vánoční čas je pro naší rodinu trochu zvláštní, nový, jiný. Není tu s námi naše Áďa. Ta prožívá úplně nové vánoční zvyky a tradice v Kalifornii. Určitě to pro ní bude těžké, ale zároveň krásné. Má bezva host rodinu.













Příští týden jdeme trimovat, Máša je šíleně zarostlá, už skoro nevidí. 








Užívejte si adventní čas se svou rodinou a nezapomeňte zpomalit.
Mám vás ráda vaše Hliněnka


5 komentářů:

  1. Marci máš moc pěkně nazdobeno. a chci Ti napsat, že jsem se na Tebe asi zlobila neprávem, určitě jsi měla plno práce jiné a možná jsi taky slíbila něco co nebylo v Tvých silách splnit a tak Ti píšu, že se na Tebe nezlobím. Tak. Musela jsem, cítila jsem to tak.
    tak pěkný adventní čas. Majka

    OdpovědětVymazat
  2. Hliněnko, dýchla na mne od vás příjemná vánoční nálada, pohoda a klid. Moc hezky jsi vám to doma vyzdobila, moc se mi líbí veškeré keramické postavičky a andělíčci. Užívej si krásný předvánoční čas! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásna vianočná výzdoba a určite skvelá adventná atmosféra.

    OdpovědětVymazat
  4. Moc krásně nazdobeno.Ty nejkrásnější vánoce přeji

    OdpovědětVymazat