keramická dílna HLINĚNKA

Keramická dílna Hliněnka

maca.mackova@seznam.cz

http://keramikahlinenka.cz/

čtvrtek 8. září 2016

XX. Hrnčířské trhy v Berouně

Po delší pauze jsem tu. Chystala jsem pro vás keramiku do Berouna. Právě jsem dorazila z dílny kde se mi dopéká poslední pec a zítra frčíme na trhy. 
V sobotu to vypukne a moc se na všechny těším, hodně z vás mi psalo, že se přijedete podívat a nakoupit.


Tady je mapa stánků. Pokud mě budete chtít navštívit, tak mám číslo stejné jako loni 56A



Příští týden se pustím do vašich objednávek, fakt jsem nestíhala. Budeček jsem vyrobila opravdu velikánské množství, tak na všechny vyzbude.

Těším se na vás, ani nevíte jak. Dobíjíte mi baterky. Děkuji za to že jste.
Vaše Hliněnka






9 komentářů:

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  2. Dobrý den,ač nerada musím kritizovat přístup této paní co sice nabízí nádhernou keramiku, ale z její strany komunikace přímo tragická a to nemluvím o tom, že mi slíbila dovézt objednanou keramiku do Berouna na trhy a i když moje objednávka byla cca 4300 kč, tak nebyla schopna se ozvat.
    Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vidíte a já u paní kupovala už 4x-z toho i v Berouně a nemůžu si stěžovat.Dokonce jsem byla i u ní v ateliéru.Markéta.

      Vymazat
  3. Musím se připojit k paní Janě.Objednala jsem si zboží před více jak měsícem.Dodnes žádná odpovědˇ,bohužel nejsem jediná.

    OdpovědětVymazat
  4. Chcela som si objednat, ale po precitani predchadzajucich komentarov som ostala sklamana. Je skoda, ze komunikacia zo strany p. Marcely zlihava.

    OdpovědětVymazat
  5. Milé dámy, nechtěla jsem tady psát nějaké komentáře na svou obhajobu a rozpoutávat debatu jestli jsem taková nebo maková. Kritizovat druhé umí každý, psát komentáře bez podpisu asi umí také napsat spousta z nás, ale sáhnout si do svého svědomí už jde hůř. Jsme jen lidi z masa a kostí a určitě každá z vás ve svém životě udělala chybu a nebo nestíhala, ale jak se říká : ,, Kdo chce psa bít, vždycky si hůl najde.,,
    Já jsem člověk který, má svou práci moc rád a dělám jí s láskou pro vás, mám jen dvě, zaplať pánbůh zdravé ruce, přes den jsem v dílně a po večerech, když už děti spí vyřizuji administrativu. Jsem neskutečně šťastná, že se vám má tvorba líbí a cením si toho. Bez vás bych nebyla Hliněnka.
    Proto vás všechny moc prosím o trpělivost, mám ještě spoustu nevyřízených mailů, prodírám se jimi jak to jde.
    Vaše Hliněnka

    OdpovědětVymazat
  6. Krásný večer Marcelko♥nevím na co koukat dřív!
    Máte to tu moc krásné.
    Přeji vám krásné podzimní dny
    Pavla

    OdpovědětVymazat
  7. Dobrý den, paní Marcelko nechci kritizovat, ale jen se připomenout, pokud bych mohla požádat o slibované srdíčko pro svého zemřelého kocourka a pokud byste jela na fler jarmark do Chomutova - mohla bych si ho vyzvednout. děkuji M Průšová

    OdpovědětVymazat
  8. Tak nevím je to už zase více jak měsíc a nikdo nereaguje. Pokud už nechcete prodávat - dejte mi prosím vědět abych ho zkusila pořídit jinde. děkuji M.Průšová

    OdpovědětVymazat