úterý 4. července 2017

Rychlovka

Rychlý, zdravý oběd nebo večeře. 

Základ jsou brambory, zeleninu můžete dát dle libosti a chuti nebo tu kterou najdete v lednici a teď v létě v záhonku u vás na zahrádce. 
Všechno nakrájím na větší kusy, když máte chuť na maso klidně ho tam také přidejte. My tohle jídlo děláme často i bez masa, protože si ho raději ugrilujeme zvlášť na grilu a toto máme jako přílohu. 
Bylinky a česnek rozmixuji a přidám k zelenině, zakápnu olivovým olejem a osolím. Všechno pořádně promíchám v míse a pak nasypu do zapékací mísy. Přikryju alobalem a peču v troubě na 180C, když je všechno měkké, odkryji a ještě peču do zlatova.

Určitě nejsem jediná kdo miluje tyhle rychlovky.













Dobrou chuť

2 komentáře:

  1. Hm, to vypadá hodně dobře. Budu si to pamatovat a někdy vyzkouším.
    Hezký večer

    OdpovědětVymazat
  2. Vážená paní, dělala jsem variaci na výše uvedený recept, jen jsem použila více "zeleného listoví ze zahrady". Bylo to moc dobré a návštěvníci i šťávičku z talíře vytírali na plátky nakrájenou kaiserkou. Úžasně lehoučké, voňavé a moc jedlé. Zdraví Iwka

    OdpovědětVymazat