keramická dílna HLINĚNKA

Keramická dílna Hliněnka

maca.mackova@seznam.cz

http://keramikahlinenka.cz/

pondělí 14. září 2020

Ušák

 Všechny vás po roce a kousek moc zdravím! Koukala jsem na ostatní blogy které sleduji a nejsem jediný lajdák. Když já jsem si zvykla na ten Instagram a sem už tolik nejdu a myslím, že nás je tu takových víc. 

Léto a život v zahradě, kde jsme letos strávili s rodinou většinu času, končí a teď už začíná čas svíček a balení se do deky s teplým čajem v ruce. Já vím, ... ještě je krásné babí léto, ale já už přemýšlím o tom, že by se mi líbil nějaký pěkný ušák do obýváku. Vybírám na Biano kde je mraky krásných křesel a ušáků. Mě se konkrétně líbí https://www.biano.cz/produkt/115405617-calounene-kreslo-v-sede-barve-royston a nebo tenhle https://www.biano.cz/produkt/51547627-kreslo-usak-podnozka-tmave-seda?varianta=67772157 . Co na ně říkáte? Které by jste si vybrali vy? Jo a další věc je, že by se mi líbily nástěnné hodiny na které číhám zase pro změnu na https://www.bonami.cz/c/hodiny-a-budiky. Mají tam spoustu parádních hodin, třeba tyhle jsou boží https://www.bonami.cz/p/cerne-nastenne-hodiny-roman-clock-2-50-cm a to nemluvím o obrovském výběru koberců a polštářků, které bych teď na podzim také nutně potřebovala. 

  


Budu moc ráda za vaše názory které z ušáků by se k nám hodilo. Třeba se vám bude líbit úplně jiné, tak klidně dejte typ, mají jich https://www.biano.cz/produkty/kresla obrovské množství.

Mějte krásné babí léto a opatrujte se 

vaše Hliněnka



22 komentářů:

  1. Tak za mne je potřeba myslet nejen na barvu, ale i na výšku sedáku a na to, jak je polstrovaný, aby byl pohodlný.Podnožka je dobrá věc, když přijde víc lidí, může se na ní sedět.
    Ušákování v zimě s knížkou je fajn zábava.Dobře nakupte.Jiřina z N.

    OdpovědětVymazat